WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Filosofie Watercooler Solutions / water geeft energie


Water geeft energie

Water geeft energie, water drinken, gezonde werknemers

Niks is zo essentieel voor onze gezondheid als water drinken. Ons lichaam bestaat voor ruim 70% uit water. Zuiver water drinken is belangrijk voor onze zuurstoftoevoer, voor het reguleren van onze lichaamstemperatuur, voor onze spijsvertering en voor het functioneren van onze belangrijkste organen. 

Als we te weinig water drinken, voelen we ons sneller vermoeid, worden we vergeetachtig en hebben we moeite ons te concentreren. 

Voor een gezonde productiviteit is het dus cruciaal water aan te bieden op de werkplek!


Watercooler op het werk verhoogt waterconsumptie

Houd waterkoeler en koffiemachine gescheiden, houdt koffie en water gescheiden. koffie en watermachine in 1

Een watercooler op het werk zorgt ervoor dat uw medewerkers meer water drinken. De watercooler zorgt voor een extra prikkel om water te drinken, aldus het onderzoek van waterorganisatie AWCN. In veel koffieautomaten zit tegenwoordig een geïntegreerde watertap. Uit onderzoek blijkt echter dat als mensen zouden mogen kiezen, 97 procent liever water uit een watercooler drinkt dan uit een koffie/theeautomaat die ook koud water aanbiedt.

Uit het onderzoek blijkt duidelijk dat mensen er bij gecombineerde koffie/thee/water systemen voor kiezen om geen water te drinken uit het geïntegreerde systeem, maar wel veel meer koffie gaan drinken dan zij van plan waren. En dat is niet echt bevorderlijk voor de gezondheid, het welzijn en productiviteit op het werk. Staat er echter een watercooler naast het geïntegreerde systeem, zegt 64 procent dat zij een extra prikkel krijgen om (meer) water te drinken in plaats van (alleen maar) koffie en thee. Niet alleen beter voor de gezondheid van uw medewerkers maar ook voor uw portemonnee.