WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Fleswaterkoeler met navulbaar watervat / Habit Greenline Style waterkoeler


Habit Greenline Style fleswatercooler met navulbaar watervat - v.a. € 399,- of    € 16,70/mnd. op basis 60 mnd. operational lease (incl. levering, plaatsing en 5 waterflters (equivalent aan 210 watervaten van 18,5 liter!))

De Habit Greenline Style fleswatercooler is uniek op de Nederlandse en Belgische markt. Het is de enige professionele fleswatercooler die u zelf bij kunt vullen. Dat levert u een aanzienlijke kostenbesparing op en het is milieuvriendelijker. En niet in de laatste plaats scheelt het ook veel 'gedoe' met waterflessen.

Voordelen Greenline watercooler vs. traditionele fleswatercoolers

Geen gedoe met waterflessen

Een fleswatercooler zorgt normaal gesproken voor het nodige gedoe. U moet flessen bestellen, statiegeld afdragen, voorraad beheren, opslagruimte vrij maken, flessen van opslag naar de locatie van de koeler vervoeren, flessen vervangen en retourneren. Om de waterflessen te vervangen moet u bovendien boven uw macht tillen met een waterfles van 18,9 liter of 15 liter. Dat kost u uw rug!

Met de Habit Greenline waterkoeler vult u het vat gewoon bij met kraanwater wanneer u dat wilt. U ontvangt hiervoor een handige waterkan. Dat is alles. Wel zo makkelijk!

Heerlijke, pure watersmaak

Het kraanwater in Nederland moet aan strenge eisen voldoen en is over het algemeen van goede kwaliteit. Er zijn echter genoeg mensen die de smaak van het kraanwater niet lekker vinden. Dit is vaak het gevolg van kalk of chloor in het water die de smaak aantasten. 

De Greenline watercooler is voorzien van het Greenway waterfilter. Dit filtert verwijdert kalk, chloor en andere verontreinigingen uit uw kraanwater voor een heerlijke pure watersmaak. Met het filter transformeert u uw gewone kraanwater in heerlijk drinkwater dat qua smaak niet onder doet voor het bronwater in watervaten en kwalitatief zelfs beter is dan het water uit de waterfles. Het waterfilter heeft een anti-bacteriële werking waarmee schoon drinkwater wordt gegarandeerd.

Enorm kostenvoordeel: bespaar 86% op waterkosten 

gefilterd kraanwater

Eén Greenway waterfilter heeft een capaciteit van 800 liter gefilterd water. Eén filter staat hiermee gelijk aan 42 waterflessen van 18,9 liter. Als u 42 waterflessen moet kopen voor uw flessenwaterkoeler bent u al snel 294 euro kwijt. Een filter inclusief 800 liter kraanwater heeft u al vanaf 40 euro. U bespaart ruim 86%!

Milieuvriendelijk alternatief voor flessenwaterkoelers

Aanbieders van fleswatercoolers voeren aan dat het transport van de waterflessen slim ingepland wordt om zo de CO2 uitstoot te verminderen. Voor elke fles die u bestelt moet echter wel een vrachtwagen rijden, hoe economisch ingepland dan ook. De productie, het transport vanaf de fabriek en de recycling van de waterflessen kost bovendien ook nog waardevolle grondstoffen, zoals olie. 

Het Habit Greenway watervat is BPAvrij en daarmee veilig steeds weer te hervullen. De Habit Greenline fleswatercooler is daardoor vele malen milieuvriendelijker dan een traditionele flessenwatercooler. De milieubelasting van de Greenline is zeer gering en in basis vergelijkbaar met een leidingwatercooler


Kenmerken Habit Greenline Style watercooler

  • Geïntegreerde cup dispenser in onderkast
  • Personalisatie mogelijk met eigen huisstijl
  • Minimalistisch, modern design
  • Intuïtieve tap bediening
  • Alleen in staand model verkrijgbaar
  • In twee uitvoeringen: koud & heet of koud & kamertemperatuur

Modellen Habit Greenline Style waterkoeler

Watercooler

Capaciteit 
koud water

Capaciteit 
heet water

Koud 
(4-11C)

Heet 
(max.90C)

Bruisend

Kamer
temperatuur

Koeltype

Koud/Kamer

16 l/uur

-

o

-

-

o

Closed chill

Koud/heet

16 l/uur

5 l/uur

o

o

-

-

Closed chill

Technische specificaties Habit Greenline Style watercooler

Afmeting (BxDxH) excl watervat

225 x 485 x 1150 mm

Afmeting watervat (BxH)

254 x 381 mm

Inhoud watervat

9 liter (inclusief inhoud waterreservoir waterkoeler)

Gewicht Greenway navulbaar watervat

1,4 kg

Stroomaansluiting

50 Hertz / 220-230 Volt

Max. energieverbruik Koud & Kamer

85W

Max energieverbruik Koud & Heet

500W

Hoogte watertap

180 mm


Bestel de Habit Green Line waterkoeler direct online

De Habit Green Line waterkoeler in de Style uitvoering koopt u al vanaf 399,- euro. Bestel de Habit Green Line waterkoeler direct online. In onze webshop vindt u diverse opties waarmee u de waterkoeler helemaal naar uw eigen zin kan samen stellen.

Habit Green Line waterkoeler online bestellen

U wordt omgeleid naar www.purityh20.eu, stelt uw waterkoeler samen en bestelt desgewenst online