WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Leidingwaterkoeler / Leidingwaterkoeler 25-55 liter/uur / EZH2O drinkwaterfontein met waterfles vulstation


EZH2O Drinkwaterfontein met Waterfles Vulstation
Capaciteit: 30 liter gekoeld water per uur

Voordelen EZH2O drinkwaterfontein

+ Supersnel vullen van waterflesjes (tot 3 x sneller dan andere watertaps)
+ Sensor-geactiveerd: plaats uw flesje en de watertap gaat automatisch aan. Stopt automatisch als u het flesje weer weghaalt. Wel zo hygiënisch. 
+ Rolstoeltoegankelijk
+ Wandmontage: bespaart ruimte en staat niet in de weg met schoonmaak
+ Visuele filterindicator
+ Duurzame, groene boodschap: Teller geeft aan hoeveel plastic flessen uitgespaard zijn dor gebruik van de waterkoeler.
+ Speciale vanadalisme-bestendige uitvoering mogelijk
+ Dankzij de grote capaciteit van 30 liter gekoeld water per uur en de vele opties uitermate geschikt voor scholen, zorgcentra, sportcentra, horeca en openbare ruimtes.

Nadelen:

- Geen cupdispenser
- Alleen leverbaar met koud en kamertemperatuur water. Liever een leidingwaterkoeler die ook bruisend en/of heet water geeft? Kijk dan eens bij de ION waterkoeler
U wordt omgeleid naar onze webshop www.habitatsolutions.eu om de EZH2O drinkwaterfontein te bestellen. U kunt hier de waterkoeler naar uw wensen samen stellen. U gaat nog geen koopverplichting aan als u op de knop 'bestel direct' klikt. 

Advies of offerte op maat? Klik dan rechts op 'advies aanvragen' of bel ons op 0180 642 070.

Levering & installatie drinkwaterfontein

Niks is vervelender dan na plaatsing problemen te hebben met uw koeler als gevolg van een onjuiste installatie. Voorkom problemen en laat de EZH2O drinkwaterfontein installeren door onze vakkundige, VCA gecertificeerde monteurs. U heeft er geen omkijken naar!

Wij installeren jaarlijks vele waterkoelers en de installatie is voor ons dan ook gesneden koek. Onze ervaring leert echter dat de installatie van een koeler voor onze klanten nog wel eens wat lastiger blijkt te zijn. In veel gevallen moeten wij dan alsnog langs komen voor de installatie wat u uiteindelijk extra geld kost! Defecten aan de waterkoeler die ontstaan door een onjuiste installatie vallen bovendien buiten de garantie.

Voor installatie dient u zorg te dragen voor een wasmachinekraan aansluiting met terugstroombeveiliging (max. 1,5 meter verwijderd van de waterkoeler) en een 220 volt stopcontact in de directe nabijheid van de koeler.

De tarieven voor levering en installatie vindt u als u hierboven op de knop 'bestel direct' klikt.

EZH2O drinkwaterfontein huren of kopen?

U kunt de EZH2O drinkwaterfontein direct online bestellen in onze webshop. Wilt u deze drinkwaterfontein liever huren? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Wij doen u graag een voorstel. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0180-642070. 

Onderhoud EZH2O drinkwaterfontein

Wij adviseren om de EZH2O drinkwaterfontein één maal per jaar te laten onderhouden. U kunt hiervoor een onderhoudscontract afsluiten of een losse onderhoudsbeurt inplannen.  

Basic Service - prijs op aanvraag

 • 1 x per jaar reinigingsbeurt incl. desinfectie
 • 1 x per jaar algehele controle
 • 1 jaar kosteloos vervangende onderdelen bij defect
 • 1 jaar kosteloze vervanging van de waterkoeler wanneer deze niet hersteld kan worden

Extended Service met verlengde garantie - prijs op aanvraag

 • 1 x per jaar reinigingsbeurt incl. desinfectie
 • 1 x per jaar algehele controle
 • 3 jaar kosteloze vervanging van defecte onderdelen
 • 3 jaar kosteloze vervanging van de waterkoeler wanneer deze niet hersteld kan worden
 • Voorrijkosten en uurloon inbegrepen bij vervanging koeler of defecte onderdelen .

Na elke onderhoudsbeurt wordt uw waterkoeler voorzien van een sticker met daarop de maand en het jaar van onderhoud. 

Deze klanten kochten ook hun waterkoeler bij Watercooler Solutions
Meer informatie over EZH2O drinkwaterfontein met waterfles vulstation

Unieke combinatie van een waterfles vulstation met drinkwaterfontein in één. Vult uw waterflesjes in een oogwenk. Zeer geschikt voor onderwijsinstellingen, zorgcentra, fitness clubs, horeca en openbare ruimtes. Sensor-geactiveerd, compact en rolstoeltoegankelijk design, visuele filterindicator, eenvoudige installatie. Ook leverbaar in vandalisme-bestendige uitvoering. De EZH2O drinkwaterfontein is leverbaar in RVS of in lichtgrijze granietlook. Het materiaal van de waterdispenser is behandeld met een speciale anti-bacteriële coating om de groei van bacteriën en schimmels tegen te gaan. 

Waterfles vulstation met quick fill watertap: 4,2 tot 5,7 liter water per minuut!

EZH2O waterfles vulstation met waterfontein, waterflesjes vullen sportschool

Het vulstation voor waterflesjes geeft maar liefst 4,2 tot 5,7 liter water per minuut. Dat is wel 3 x (!) sneller dan andere vulstations. De totale capaciteit van de waterkoeler is maar liefst 30 liter gekoeld water per uur. Het vulstation is sensor-geactiveerd en slaat dus automatisch aan zodra u een waterflesje onder de tap houdt. Als u het waterflesje weghaalt stopt de tap ook weer automatisch. De tap geeft een mooie, gelijkmatige waterstroom en spettert niet. 

EZH2O waterfles vulstation met waterfontein green ticker

Het vulstation is voorzien van een green ticker. Dit is een teller die laat zien aan uw gebruikers hoeveel flesjes er bespaard zijn door het gebruik van deze watertap. U geeft hiermee een duidelijke duurzame, groene boodschap aan uw gebruikers. Optioneel kunt u de EZH2) drinkwaterfontein uitrusten met een waterfilter dat lood, chloor en andere verontreinigingen uit het kraanwater verwijdert. In de uitvoeringen met filter is het vulstation voorzien van een visuele filterindicator die duidelijk laat zien wanneer het filter vervangen moet worden. 

Drinkwaterfontein met pushbar - rolstoeltoegankelijk

De drinkfontein is eenvoudig te bedienen met de pushbar aan de voorzijde of aan de zijkant. De schuine onderkant van de drinkwaterfontein en de eenvoudige push bar bediening aan de voorzijde maken dat de koeler ook goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. De wasbak van de drinkfontein sluit u direct aan op de waterafvoer. U zit dus nooit met lekbakjes die op den duur overstromen. 

Flexi-Guard® drinkfontein Flexi-Guard® tap

Flexi-guard tappunt

Standaard is de EZH2O drinkwaterfontein voorzien van een Flexi-Guard® drinkfontein. Deze heeft een flexibele kunststof guard die meebuigt en daarmee verwondingen aan de mond voorkomt. 

StreamSaver™ drinkfontein Robuuste tap

Vandalisme proof design

Bent u op zoek naar een robuuste watertap dan kunt u kiezen voor een speciale vandalisme-bestendige uitvoering van de EZH2O drinkwaterfontein. In deze uitvoering heeft het model een gladde StreamSaver™ drinkfontein. Beide drinkfonteinen worden zo gemonteerd dat ze niet los gedraaid kunnen worden. 

  Modellen EZH2O drinkwaterfontein en waterfles vulstation

  • RVS / Gekoeld water (30 l/uur) / Met Filter / Met Flexi-Guard® drinkfontein
  • RVS / Gekoeld water / Met Filter / Robuuste StreamSaver™ drinkfontein

    

  Technische specificaties EZH2O drinkwaterfontein met waterfles vulstation

  Afmeting

  467 mm x 483 mm x 992 mm (LxBxH)

  Stroomaansluiting

  220V-230V

  Materiaal

  RVS

  Montage

  Wandbevestiging

  Flow rate

  Quick fill: 4,2 - 5,7 liter per minuut

  Capaciteit

  Max. 30 liter gekoeld water per uur

   


  Ik wil:

  U wordt omgeleid naar onze webshop www.habitatsolutions.eu om de EZH2O drinkwaterfontein te bestellen. U kunt hier de waterkoeler naar uw wensen samen stellen.
  U gaat nog geen koopverplichting aan als u op de knop 'bestel direct' klikt. 

  Wij adviseren u graag welke waterkoeler voor u het meest geschikt is. Vraag nu vrijblijvend advies aan!

  Aanvullende informatie