WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs


Grohe Blue Home starterspakket

Inbouw leidingwaterkoeler Grohe Blue Home 
Capaciteit: 3 liter gekoeld (bruisend) water per uur

v.a. € 1.199,- 

Voordelen Grohe Blue Home leidingwaterkoeler:

+ Scherpe prijs/kwaliteit verhouding
+ 4 type kranen leverbaar (losstaande Mono of Combinatie kraan L, C uf U type)
+ inclusief filter en koolzuurfles
+ 2 typen bruisend water (volle en lichte bruis)
+ twee jaar garantie en zelfs drie jaar na registratie (zie onderaan deze pagina.)
+ standaard geleverd met gecombineerd actief kool en ontkalkingsfilter

Nadelen Habit Elite Budget leidingwaterkoeler:

- slechts geschikt voor consumenten en klein MKB 

Grohe Blue L combinatie kraan
U wordt omgeleid naar onze webshop www.habitatsolutions.eu om de Elite Budget waterkoeler te bestellen. U kunt hier de waterkoeler naar uw wensen samen stellen. U gaat nog geen koopverplichting aan als u op de knop 'bestel direct' klikt. 

Advies op maat of huren? Klik dan rechts op 'advies aanvragen' of bel ons op 0180 642 070.

levering en installatie!

Koopt u bij ons een Grohe Blue Home waterkoeler dan koopt u deze inclusief levering echter excl. installatie! Wilt u dat wij het systeem voor u aansluiten dan kan dit. Het enige waarvoor u zorg dient te dragen is de juiste aansluitmogelijkheden. De beste plaats voor de waterkoeler is direct onder de gootsteen. Echter, de koeler mag ook iets verder weg worden geplaatst tot max. 2,5 meter van de kraan. 

Voor installatie van de Grohe Blue Home rekenen wij met een maximale installatieduur van 1,5 uur hetgeen normaliter ruim voldoende is. Wordt deze installatieduur overschreden dan betaalt u 27,50 euro per half uur extra. 

Schaft u een Grohe Blue Home inbouw leidingwaterkoeler aan dan neemt onze installatiemonteur ter voorbereiding van de installatie contact met u op om het werk met u voor te bereiden.

Voor installatie dient u zorg te dragen voor een wasmachinekraan aansluiting met terugstroombeveiliging en 220 volt stopcontact in de directe nabijheid van de koeler.

Onderhoud Grohe Blue Home waterkoeler

Wij adviseren om de Grohe Blue Home inbouw leidingwaterkoeler minimaal één maal per jaar te reinigen en intern te desinfecteren. U kunt dit op afroep door ons laten doen of een onderhoudscontract (per jaar opzegbaar) af te sluiten waardoor u aanzienlijk minder betaalt. Sluit u een contract af dan betaalt u slechts 95,- euro per jaar inclusief spoelfilter.. 

Basic Service vanaf 149 euro per jaar

  • 1 x per jaar reinigingsbeurt incl. desinfectie
  • 1 x per jaar algehele controle
  • 1 jaar kosteloos vervangende onderdelen bij defect
  • 1 jaar kosteloze vervanging van de waterkoeler wanneer deze niet hersteld kan worden
  • tarief is inclusief voorrijkosten 

Na onderhoud wordt de waterkoeler voorzien van een keuringssticker en ontvangt u een servicerapport.

Meer informatie over de Grohe Blue Home leidingwaterkoeler

GROHE Blue® combineert design met innovatieve technologie in een watersysteem. Een high-performance filter, een koelelement en een koolstoffilter zorgen voor de pure smaak van water. Gezuiverd, gekoeld of, als je wilt, bruisend. Heel simpel, gewoon uit de keukenkraan.

Met de gecombineerde 2-in-1 kraan, de vervanging van je bestaande kraan, heb je het gemak van een keukenkraan én kun je direct het zuiverste drinkwater tappen. De temperatuur en het volume van het water regel je, zoals je gewend bent, soepel en simpel met de hendel. En met de links gemonteerde greep met geïntegreerde LED display, bepaal je de hoeveelheid koolzuur voor in je koele glas water. Kies waar je zin in hebt! Wil je plat water, met een lichte tintel of bruisend water, aan u de keuze!

De GROHE Blue® Home is beschikbaar met een L-uitloop, een C-uitloop en een U-uitloop kraan. En gaat jouw voorkeur uit naar glanzend chroom of een matte RVS-uitstraling? 

LED kraanbediening 

GROHE Blue® prachtige tapkraan combineert normaal koud of heet water met extra gekoeld gefilterd en al of niet bruisend water. Wens je plat gekoeld gefilterd water? Druk op de bovenstaande knop. De LED verlichting kleurt blauw en vul je glas met puur heerlijk smakend water. 

Liever een bruis in het water? Druk op beide iconen, de LED verlichting kleurt turquoise en tap een heerlijk lichte bruis á la SPA groen!

Toch liever een volle bruis? Druk op de onderste bruis icoon en tap een heerlijke volle bruis! Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Geïntegreerd filter

Ons vijstappen waterfilter, dat heel eenvoudig middels een bajonetsluiting te vervangen is, is een zogenaamd vijf stappen filter en maakt heerlijk smakend zacht kalkarm water. Er is een compleet pakket vervangingsfilters leverbaar in verschillende capaciteiten. Is de waterhardhied < 9  graden dKH (zie deze link om de lokale hardheid in Nederland en deze link om die in België te controleren) dan kunt u volstaan met een voordeliger Grohe Blue actief kool filter. Klik op onderstaande video om meer te ontdekken over dit filter.De perfecte aanvulling op je bestaande kraan

Gebruik je al een high-end kraan in je keuken die je niet wilt vervangen dan leveren wij de zogenaamde GROHE Bleu Home Mono kraan. Deze past perfect naast je bestaande kraan en wordt jouw bron voor super schoon heerlijk smakend drinkwater. Onderstaand het complete overzicht van beschikbare kranen.

Grohe Blue Home C-uitloop Chroom starterskit

Grohe Blue Home C-uitloop Chroom starterskitGrohe Blue Home L-uitloop Chroom Starterskit

Grohe Blue Home L-uitloop Chroom Starterskit


Grohe Blue Home Mono Chroom Starterskit

Grohe Blue Home Mono Chroom Starterskit


Grohe Blue Home C-uitloop starterskit

Grohe Blue Home C-uitloop starterskit


Grohe Blue Home U-uitloop starterskit

Grohe Blue Home U-uitloop starterskit


Grohe Blue Home L-uitloop Starterskit

Grohe Blue Home L-uitloop Starterskit


Grohe Blue Home Mon Starterskit

Grohe Blue Home Mon Starterskit


Ultiem design en functie

De Grohe Blue Home is elegant en tijdloos en past in iedere keuken. Bekijk onderstaande film voor een snelle impressie van het product en inbouwmogelijkheden.

Installatie en onderhoud


 

Schaft u uw Grohe Blue Home via ons aan dan installeren wij het systeem gratis op afspraak door het gehele land. U kunt er uiteraard ook voor kiezen zelf te installeren. In dat geval ontvangt u een korting van 150,- euro incl. BTW op de nieuwprijs. Onze installatie video laat u zien hoe u de Grohe Blue Home installeert. 

Wij kunnen het onderhoud in Nederland en Vlaanderen voor u uitvoeren tegen een vergoeding van 95,- euo per jaar. Wilt u het onderhoud zelf uitvoeren dan leveren wij een spoelfilter (eenmalig gebruik) en adapter (herbruikbaar) á respectievelijk 39,- en 29,- euro per stuk incl. BTW en verzendkosten!

 

Vervanging waterfilter en CO2 flesWanneer het waterfilter moet worden vervangen dan gaat op het display een oranje lampje knipperen

Een wit knipperend lampje waarschuwt wanneer het tijd is om de CO2-fles te vervangen

Brochure downloaden

Download hier uw Grohe Blue Home brochure

Registreer je Grohe Blue en verleng de garantie van twee naar drie jaar

Registreer nu uw Grohe Blue Home-systeem en verleng hiermee de garantie periode van twee naar drie jaar. Klik hier om snel te registreren.

Kenmerken Habit Elite Budget leidingwatercooler

  • Compleet geleverd inclusief kosteloze installatie
  • Prachtige 2 in 1 kraan of separate kraan voor naast uw bestaande High Tech waterkraan
  • Eenvoudige bediening middels soft touch kraan
  • Enige waterkoeler die twee soorten bruisend water levert te weten een lichte bruis á la SPA Groen en een volle bruis á la SPA Rood
  • Hoge Tap en daardoor geschikt voor het vullen van karaffen en flessen

Technische specificaties Grohe Blue Home leidingwatercooler 

Afmeting inbouw waterkoeler (BxDxH)

200 x 500 x 455 mm

Stroomaansluiting

50 Hertz / 220-240 Volt


Aanvullende informatie